© All rights reserved. Powered by Taiga Concept

Experience the Beauty of
Sustainable Timeless Design

Your natural workspace.
Nordiskt naturinspirerade kontorspoddar och -bås som tillför naturens lugna och stärkande effekter till den moderna arbetsplatsen. 

Lohko Picea3
Lohko Box1-7
Lohko Flex10-28

Gör arbetet till en mer njutbar upplevelse

Med våra konstfullt utformade och distraktionsfria kontorspoddar och bås tar vi in naturens lugnande och stärkande effekter på arbetsplatsen. Vi använder äkta, hållbara, nordiska naturinspirerade material och gör medarbetarnas välbefinnande till den drivande kraften i arbetsplatsens design. Med Taiga kan du förvandla din arbetsplats till en fridfull, estetiskt tilltalande miljö som inspirerar - en plats där alla kan ladda om, fokusera och utvecklas.

the natural feeling you get from experiencing taiga office pods

Företag 

som samarbetar 

med Taiga

Vår kundbas sträcker sig från branschledare till mindre arbetsplatser. Från stora projekt till minimalistiska utrymmen, vår mission är densamma som mångas: att öka produktiviteten, skapa lugna miljöer och se till att varje arbetsplats är en fristad för tillväxt. Målet är att förstå varje kunds unika situation och erbjuda den optimala lösningen, från små privata kontorspoddar och telefonbås till lösningar för stora utrymmen. Vi uppnår detta genom vår starka vilja att hjälpa och vår förmåga att anpassa och skapa vackra skräddarsydda lösningar när det behövs.

Börja din Taiga-upplevelse

Top
sv_SESV