© All rights reserved. Powered by Taiga Concept

Meistä

Taiga Concept on suomalainen äänieristettyjen tilaratkaisujen tarjoaja. Tuotevalikoimamme ammentaa inspiraatiota Pohjolan metsien rauhallisuudesta. Luomme minimalistisia ja käytännöllisiä äänieristettyjä työtiloja, jotka voidaan räätälöidä monenlaisiin toimisto- ja työympäristöihin. Kattava tuotevalikoimamme vastaa moninaisiin toimitilatarpeisiin, sisältäen toimiston puhelinkopit, henkilökohtaiset työpisteet, yhteistyötilat, neuvotteluhuoneet ja jopa suuremmat modulaariset ratkaisut aina 28 neliömetriin asti. Innovatiivisen modulaarisen tuotesuunnittelumme ansiosta, kykenemme vastaamaa joustavasti ja monipuolisesti erilaisten toimitilojen tarpeisiin.

Tarina

Taiga syntyi halusta tuoda pohjoinen luonto, sen hiljaisuus ja palauttava vaikutus, työpaikalle. Taigan perustajat, suunnittelun ja sisustusmateriaalien asiantuntijoina huomasivat tarpeen häiriöttömille työtiloille. He halusivat tarjota työntekijöille ratkaisun modernin työympäristön meluun ja hektisyyteen. Tavoitteena oli luoda tiloja, joissa ihmiset voisivat keskittyä, ladata akkujaan sekä ammentaa inspiraatiota luonnon kauneudesta ja puhtaudesta.

Tätä varten he kääntyivät heille tuttujen materiaalien puoleen. He hankkivat korkealaatuista puuta, lasia ja muita materiaaleja kestävistä lähteistä ja käyttivät suunnittelu- ja käsityötaitoaan luodakseen tiloja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että esteettisesti miellyttäviä. He integroivat myös luonnollisen akustiikan ja teknologiaa varmistaakseen, että tilat ovat todella ovat mukavia, yksityisiä ja rauhallisia.

Over time, Taiga has grown to become a trusted partner in workplace design with a commitment to timeless simplicity, innovation, sustainability, and flexibility. Our workspaces have been installed in the offices of industry-leading companies all over the world, helping to make work feel less like work and more like a natural, inspiring, and even restorative experience.

Me Taigalla uskomme, että työpaikan tulisi olla paikka, jossa ihmiset voivat kukoistaa ja olla parhaita versioita itsestään. Tuomalla pohjoisen luonnon hiljaisuuden ja inspiraation moderniin työympäristöön, autamme luomaan maailman, jossa työnteko on nautinnollisempaa.

Suunnittelufilosofia

“Lähtökohtana oli Skandinaavinen yksinkertaisuus ja tavoitteena luoda tuotevalikoima, joka tarjoaa tilaa ajattomalla tyylillä. Lopputuloksena oli hiottu ja yksinkertainen konsepti, kuin suoraan pohjoisesta luonnosta ja sen hiljaisuudesta.

Kuten monet Pohjoismaissa, koen voimakkaimman vapauden tunteen ollessani yhteydessä luontoon. Ei ole mitään rentouttavampaa ympäristöä kuin lumen peittämä metsä tai kesäinen tyyni järvi.

Kaikessa suunnittelussa säilytetty luontoyhteys on se, mikä tekee Taiga Conceptista niin ainutlaatuisen.”

– Pekka Eskelinen, Head of Design

Top