© All rights reserved. Powered by Taiga Concept

Experience the Beauty of
Sustainable Timeless Design

Your natural workspace.
Pohjoismaisen luonnon innoittamia toimistopodeja ja työtiloja, jotka tuovat luonnon hiljentävät ja rauhoittavat vaikutukset työympäristöön. 

Lohko Picea3
Lohko Box1-7
Lohko Flex10-28

Tee työstä nautinnollisempi kokemus.

Luomme tarkoin muotoiltuja rauhallisia työtiloja, jotka tuovat mukanaan luonnon rauhoittavat ja palauttavat vaikutukset. Käyttämällä aitoja, kestäviä, pohjoisen luonnon innoittamia materiaaleja, asetamme työntekijöiden hyvinvoinnin keskiöön ympäristön suunnittelussa. Taigan tilaratkaisujen avulla voit muuttaa työympäristön rauhalliseksi, visuaalisesti houkuttelevaksi ja miellyttäväksi ympäristöksi, joka inspiroi – Paikaksi, jossa kaikki voivat rauhoittua, keskittyä ja kukoistaa

the natural feeling you get from experiencing taiga office pods

Yritykset 

harmoniassa 

Taigan kanssa

Olipa kyseessä mittava projekti tai pelkistetty tila, tilaratkaisumme puhuttelee monia. Niiden avulla lisätään tuottavuutta, luodaan rauhallisia ympäristöjä ja varmistetaan, että jokaiselle asiakkaalle löytyy heidän kasvua edistävä ratkaisu. Tavoitteenamme on ymmärtää jokaisen asiakkaan ainutlaatuinen tilanne ja tarjota optimaalinen ratkaisu, olipa kyse sitten yksittäisestä tai sadoista työtiloista. Vahva sitoutumisemme asiakaspalveluun mahdollistavat kauniiden, räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisen tarpeidesi pohjalta.

Aloita Taiga Elämyksesi

Top
fiFI